Canteen menus for week 13

Navitas



Dales cafe


Matematisk kantine


Mandag den 28. marts
2. Påskedag
Kantinen har lukket.

Tirsdag den 29. marts
Pork in paprika sauce with vegetables and rice 35–45
kr.
Indian vegetable curry with rice 22–28
kr.
Steak of minced beef with onions and fried egg 22 kr.
Mushroom soup 15 kr.
Å: All Prices are as guidance, extra large portions will be charged
extra.

Onsdag den 30. marts
Meatballs (3) in currysauce with rice 30–40
kr.
Celeriac rösti with herbs 16 kr.
Danish Fishcake with remoulade, ryebread and lemon 17 kr.
White cabbage soup 15 kr.
Å: All Prices are as guidance, extra large portions will be charged
extra.

Torsdag den 31. marts
Greek meatloaf with roast potatoes 16–35
kr.
Kidney beans with vegetables 18–24
kr.
Springroll with beef and vegetables 18 kr.
Tomatosoup 15 kr.
Å: All Prices are as guidance, extra large portions will be charged
extra.

Fredag den 1. april
Marinated chicken with vegetables and potatoes 20–35
kr.
Vegetable tarte 15 kr.
Roast salmon with vegetables 20–28
kr.
Cream of cauliflower soup 15 kr.
Å: All Prices are as guidance, extra large portions will be charged
extra.

Statsbiblioteket


Mandag
Dagens bagte fisk med nordisk chermoula på lun cremet bygsalat og ærter
Kyllinge "diablo" med rasp og dijon på sauteret spidskål, serveret med rosmarinstegte kartofler

Tirsdag
Middagsbøf i kraftig tomatsauce med svampe og ris
Kalkunbryst stegt med honning og persille samt tomatbulgur med ærter, broccoli og persille

Onsdag
Glaseret landskinke med flødekartofler, rødbeder og dijon
Langtidsstegt okse med citron og timiankartofler

Torsdag
Flæskesteg med frisk rødkålssalat i valnødder, vingerette og brun sauce
Dagens fisk bagt i soltørrede tomater og dild, hertil bagte kartofler og marineret fennikel

Fredag
Braiseret nakkekam af dansk øko-gris i rødvin og urter, hertil sauteret grønkål og æbler samt kartofler vendt i dijonkorn og kørvel
Langtidsstegt lam, peberfrugt, løg, mandler og rosmarin, serveret med kartofler i sauce romanesco
Lørdag
Brunch
Frokosttallerken 40 kr.
Middagstallerken 50 kr.
Menuplan - uge 12 (21. marts - 26. marts)

Mandag
Klassiske boller i karry serveret med hvide ris, chutney og rosintopping
Citronkylling, stegte kartofler, bønner, mandler og friske koriander

Tirsdag
Hamburgerryg og stuvet spinat, hertil sennepsmarineret rødkål og persillekartofler
Dagens fisk bagt med rosa peber og dild, hertil bagte rodfrugter

Onsdag
Braiseret nakkekam af dansk gris i rødvin, rosmarin og hvidløg hertil spidskål og persillekartofler
Kalkunbryst stegt med persille, mørk sirup og chili, hertil bagte æbler og svampe samt kold pastasalat med nøddepesto

Torsdag
PÅSKELUKKET

Fredag
PÅSKELUKKET
Lørdag
PÅSKELUKKET
Menuplan - uge 13 (28. marts - 2. april)

Mandag
2. PÅSKEDAG
LUKKET

Tirsdag
Braiseret nakkekam af dansk gris i rødvin, rosmarin og hvidløg hertil spidskål og persillekartofler
Kalkunbryst stegt med persille, mørk sirup og chili, hertil bagte æbler og svampe samt kold pastasalat med nøddepesto

Onsdag
Koteletter i kraftig tomatsauce fyldt med frisk krydderurter, serveret med ris i persilleolie
Chili con carne serveret med grov salsa og creme fraiche

Torsdag
Langtidsstegt US-okse med ristede kartofler og grønt med pebersauce
Fiskefrikadeller med kogte kartofler og persillesauce

Fredag
Lam med linser, tomat, rød karry, grøntsager, kokosmælk, babyspinat og ærter, hertil couscous med rødløg, broccoli og mynte
Wraps med oksekød, nachos, aubergine og dip
Lørdag
Brunch
Frokosttallerken 40 kr.
Middagstallerken 50 kr.

Havnens perle

Dagens tilbud (39,-)
Mandag: Stor bøfsandwich
Tirsdag: Kamsteg med rødkål og rugbrød
Onsdag: To ristede eller franske hotdogs
Torsdag: Stor flæskestegssandwich
Fredag: Super Burger

Questions or comments? Send a mail to Anders

Source code